модул сензор за влажност земята с реле за поливна система автоматичен контролер за напояване

20лв.

   
Стандартна доставка - 10 лв
   

Този модул следи нивото на влажност на почвата и го регулира автоматично, като включва и изключва устройството, което свързвате (магнитен клапан, помпа и др.).

Двете открити пластини функционират като сензорни проби, действащи като променлив резистор. Колкото повече вода е в почвата, толкова по-висока е проводимостта между плочите и толкова по-ниско е съпротивлението.

Когато влажността на почвата е под зададената стойност, поливната система стартира. Когато влажността достигне зададената стойност, поливната система се спира.

На практика може да се превърне в автоматичен уред за поливане / напояване на цветя или култури в градината, солариума, овощната градина с овощни дървета, моравата и др.

Инструкции за употреба:
1. Свържете модула според диаграмата на снимките
2. Сондата може да се постави директно в земята. Дисплеят показва текущото ниво на влажност на почвата.
3. Натиснете веднъж SET и F0 ще се появи. След това натиснете отново SET и ще се покаже стойността, при която релето ще се изключи. Използвайте бутоните +/-, за да зададете желаната стойност. Изчакайте 5 секунди, за да се запази стойността автоматично.
4. За да зададете стойността, при която искате да се включи релето, натиснете отново бутона SET, след което ще се появят + и F1. Натиснете отново SET и с помощта на бутоните +/- задайте желаната стойност.
5. В менюто ще намерите и функцията F2. Той е за калибриране. Обикновено не е необходимо да използвате тази функция.

 

Спецификации:
Захранващо напрежение: DC 12V
Диапазон на влажност: 20-99% RH
Точност на контрола: 1% HR
Работен ток: 20A (максимум)
Тегло: Приблизително 28g
Размери: 52 x 43 x 16 мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “модул сензор за влажност земята с реле за поливна система автоматичен контролер за напояване”
Shopping Cart

Контакт | Правила и условия | Политика за поверителност | ANPC | SAL
ANPC SAL logo ANPC SOL logo

Zella International Distribution SRL, CUI: 44237077, Reg. Com. J40/8211/2021